keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Koirakirjoja ja hyvä päivä :)

Aamulla, kun heräsin ja kävelin vessaan meinasin sokaistua. Aurinko oli nousemassa ihan hitsin hienon näköisenä ja ensimmäiset säteet paistoivat suoraan vessan ikkunasta sisään.
Rex haisteli myös ilmaa oikein pitkään kun käytiin hakemassa aamuposti laatikosta, mäkin huomasin nenässäni ihanan tuoksun: kevät!
Sellanen raikas, kostea ja uuden elämän tuoksu. Just sellanen mikä on keväisin ja kesäisin sateen jälkeen. Eli toisin sanoen märän maan. Mut se on yksi parhaimmista tuoksuista! <3

Töiden jälkeen kävin kirjastossa, lainasin koiran etikettioppaan, lemmikkien kotihoidonoppaan, koiran koulutuskirjan ja hamsterista kertovan tietokirjan.
Oli aika kiva mennä lainaustiskille kun oli pelkkää koiraa ja hamsteria, mutta ainakin tiesin mitä haluan :) -Saada lisää tietoa ja niksejä suloisista karvakorvistani.
Kävin ruokakaupassakin, huomasin lehtihyllyssä uuden koiralehden joku Meidän koira tai joku? Mut hinta oli 2,90 ja juttua siinä oli pennuista, seropeista, virikkeistä, ja ruokinnasta.
Joten koira-aiheinen lukemistoni sai jatkoa :D

Kotona käytiin Rexin kanssa lenkillä; nyt kun lumet on aika lailla sulaneet, mentiin pieneen metikköön. Pentu oli ihan sekaisin, puissa ja maassa oli niin paljon kaikkea haisteltavaa ja jälkiä ja ties mitä. Loppu lenkin pitikin antaa kurinpalautusta sille, kun Rex hyppi purren flexiä ja vetäen sitä.

Katson tässä samalla Ruusun aika -sarjaa, aivan ihana veikkei jakson aihe olekaan kovin kiva :/ Osa 11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti