torstai 28. huhtikuuta 2011

Saippuakuplia

Kävin töiden jälkeen Tiimarissa ja ostin 3 pulloa saippuakuplia <3
Vähänkö oli ihanaa taas saada puhaltaa saippuakuplia <3
Tein töissä kaulakorun fuksian ja mustan värisistä puuhelmistä, siitä tuli ihan kiva, kun tein siitä aika lyhyen.
Suunnittelin siis erittäin paljon korukurssia minkä pidän töissä parin viikon päästä. Enää ensi viikko ja sitten onkin lomaviikko, ihanaa,
Olen kyllä loman tarpeessa, tää kevätväsymys on niin ärtsyä etten muista mitään mitä piti tehdä ja puolet jää aina tekemättä. Nytkin tekisi mieli ottaa päikkärit.
Viime yönä heräilin taas muutaman tunnin välein, joo onneksi se loma tulee :)

Sain postcrsossing kortin Venäjältä, taas. Se on kolmas kortti lyhyellä ajalla sieltä päin. Kahdessa kortissa on samanlainen sipulikirkko, mutta toinen on vain maalaus ja toinen on valokuva. Kolmannessa kortissa on eri katetdraaleja pikkukuvina. Ei muuta, mutta olisi mukava saada myös muualta kortteja kuin Venäjältä.

Huomenna olisi kyläkerho ja jonkinlaista vappujuttua. Vielä kun ihan tarkalleen tietäisi mitä. Pitänee katsoa 4H:n TOP-tehtäväpankki. Simaa ja munkkia olis kanssa kiva trajota ja jos sää on huono niin joku leffakin voisi olla kiva samalla kun kun jotain...

Yksi lapsi ihmetteli tänään, että miksi minulla on vieläkin ulkotakki päällä, kaikilla muilla on kuulema jo hupparit ja colleget. Siinä onkin kiva selittää, että aamulla on vielä pakkasta. Tänäänkin oli pari astetta. menen sentään aamuisin seittemään töihin. Iltapäivällä taas tarkenee ilman takkia -Paitsi tänään! Kaikki lapsukaiset olivat iltapäivällä ilman takkia ja joku olisi ollut t-paidallakin. Hyrh.

Muistan kyllä tappelut äidin ja veljen välillä siitä, milloin saa jättää takin naulakkoon. Koskaan ei veljeni ymmärtänyt ettei kesä ollut vielä kun pieniä määriä lunta oli maassa ja vaikka mittarissa keskimäärin 15 astetta plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti