lauantai 16. huhtikuuta 2011

Telkkariunet ja Jyväskylä

Televisiot vainoaa mua unissakin. Näin unta Tuurista, siellä oli telkkari tosi edullisesti. Se kuului johonkin supertarjousjuttuun. Kaikki trarjouslaarit ja hyllyt oli peitetty violeteillä verhoilla ja sit ne laskettiin yks kerrallaan alas, jolloin ihmiset pääsivät ryntäämään tarjouksiin. Kun kiersin hyllykön oli kaikki muut paitsi yksi telkka mennyt.
Otin sen ja äkkiä siinä onkin Expert Tuurin sisällä. Menin sen kassalle ja pyysin alennusta, koska telkulle ei ollut boksia. Sain 22":n television 120€:lla :p Jipii :D Ei vaan taida tuolla hinnalla telkkaa saada, ainakaan tuonkaan kokoista.

Tänään sain ajatuksen lähteä Jyväskylään :) Puntaroin hetken, menenkö autolla vai junalla. Koska veljeni ja hänen kaverinsa eivät lähde mukaan, joudun menemään junalla. Saabilla meno Jyväskylään maksaa bensoiltaan noin 15-20€ ja takaisin toinen 15-20€. Joten julkiset tulevat halvemmaksi, vaikka en opiskelijana taida päästäkään.
Tarkoitus olis ystävän ja hänen kaverinsa kansa kiertää kauppoja, ja Anttilassa haluan käydä samoin Gigantissa, että josko siel olis telkkareita johonkin kivaan hintaan :) Se on eri asia, kuinka saisin ne linkulla kotiin. Mutta voinhan käydä vain katsomassa niitä :)

Lupasin leipoakin tänään. Pitäisi tehdä mangorahkatorttu, en vain tiedä ohjetta, mutta kai sellainen on olemassa. Jos ei, niin sitten sovellan ja sävellän oman rahkatorttusinfonian :)
Siitä voisin ottaa kivan kuvan tänne sitten. Muutenkin voisi kuvia laittaa :D
Pikkusen meinaa olla tylsän näköistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti