keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vuoden takaa.

Ne tuli!!!
Mun leffat: Avatar ja Inception =)
Avatar on joku keräilijäversio missä on 3x Blu-Ray ja 3x DVD levyä.
Inception on sekä Blu-Rayna sekä DVD:nä.
Aivan mahtista :)

Ja mitäs muuta. Töissä meni hyvin ja niin! Tein kouluunhaut.
Sain idean hakea sosionomin ja yhteisöpedagokin ohella myös kulttuurituottajaksi. Kuulostaa ainakin hienolta. Kun nyt pääsee edes pääsykokeisiin :)

Väsyttää ihan törkeästi. Tänään tulee Greyn anatomia!!! Jipii :)

Voisin tähän kopsata viime keväältä yhden tekstin sen hetken ajatuksista.

Muistan joskus toivoneeni koeviikoilla lukion loppumista omalta osaltani. Nyt lukioni ylioppilasjuhlia vaille loppu ja mietin, että kuinka olen voinut olla niin tyhmä, että olen toivonut lukiosta lomaa edes hetkeksi? Viimeiset pari viikkoa olen ollut nollatilassa miettien pääni puhki erilaisia virikkeitä päivieni kuluksi. Mekko on ostettu, kengät löytynyt ja valkolakki odottaa laatikossaan juhlapäivää, hiuksien tyyli on pohdittu ja kampauksia kokeiltu, vieraita jo kutsuttu. Mitä tässä vielä voisi tehdä ajankuluksi? Kevät siivouksen tein viikko sitten ja vaikka huoneeni kaipaisi jälleen siivousta odotan vielä reilun kuukauden ennen uutta suursiivousta, ihan vain varuulta etten turhaan putsaa jokaista nurkkaa hammasharjan kanssa.
Autokoulun aloitin pari viikkoa sitten ja senkin teoriatunntunnit ovat kohta käyty, ajotunteja on vielä jäljellä muutamia, sitten teoriakoe ja inssi. Ajotunnit pitää jonkinlaisen järjestyksen elämässäni ajalla lukion loppu ja valintakokeet. Muutama ystäväni lukee pääsykokeisiin kaiket päivät, mutta minulla ei ole mitään ennakkotehtävää tai materiaalista valmistautumista. Joudun vain luottamaan itseeni ja olemaan varma siitä, että haluan nuorisotyönohjaajaksi.
Minulla on ainakin ollut myöhäisiä aamuja ja valvottuja öitä tylsyyden painajaisten kanssa.
Pitäisi kehittää joka päivälle jotakin pientä koulutyylistä hommaa, yhtenä päivänä voisi harjoitella kutomista, seuraavana muistutella päähän Italian sanoja, kolmantena päivänä voisi raivata johonkin tilaa aloittaa joululahjaksi saatu palapelin tekeminen, sitten olisi hauska opetella Yhdysvaltain osavaltiot järjestyksessä.
En ole ihan "nolife", ihan siis, en vain keksi mitään järkevää ja hyödyllistä tekemistä. Onneksi koirani Eppu muistuttaa tarkasti kello kuusi illalla lenkkeilystä ja raittiista ulkoilmasta ja siitä kuinka ihanaa on hyöriä ja pyöriä ja remuta lumettomalla takapihalla keräten kevään tuoksuja!


Ei tolla sen suurempaa merkitystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti