keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Rex ja Lumo, päivän kohokohdat!

Nyt on käyty eläinten kanssa töissä. Se oli kokemus :D
Ensinnäkin kun työkaveri tuli hakemaan mua, Lumoa ja Rexiä, laitettiin Rex takakonttiin, mutta se päätyi hyppäämään erittäin nopeasti ihan etupenkille... ja minä sain istua penkin suojapyyhkeiden päällä. Toivottavasti auto ei jäänyt kovinkaan karvaiseksi.
Paikan päällä, kun Lumo vietiin kuljetushäkissään sisään ja jän Rexin kanssa pihalle, Rex pelkäsi lapsia. Hehheijee, ajattelin jo hetken, ettei koko Rexin kohtaamisesta tule yhtään mitään, mutta kun jaoimme porukan kahteen osaan Rexikin rentoutui hieman kun lapsia oli vähemmän.
Lumokin pysyi virkeänä ja reippaana sisällä, olin koko ajan esittelemässä Lumoa sisätiloissa kun Rexin seurassa oli työkaverini. Loppuajasta, sen jälkeen kun äiti oli hakenut Lumon kotiin, leikimme muutaman lapsen kanssa pihalla, Rex oli todella innoissaan! Se ei pelännyt enään yhtään :)

Yksi juttu sattui molempien kohalla, Lumo pissi päälleni ja Rexin flexi katkesi.
Onneksi oli varalla remmi tällaisia tilanteita varten.
Kävelimme kotiin pienessä ukkosessa ja vesisateessa... Puolessa välissä matkaa oli jo kirkasta ja poutaista, matkaa oli vain reilu 3 km. Arvatkaa oliko kuinka "jes"-fiilis....
Onneksi sentään Rex ei vierasta vesisadetta, toisin kuin Eppu. Eppua ei saanut vesisateessa kunnon lenkille ollenkaan- hyvä jos pihasta lähti.

Lataisisin tänne kuvan Lumosta, mutta jotenkin tuntuu, että kuormittaisin konettani liikaa siinä kohtaa.

Tiesittikö muuten että Hollanti ja Tanska ovat maita eikä Hollanti ole kaupunki Tanskassa? Hyvin taas väsyneillä aivoilla kaikkien töiden jälkeen ajattelin... Äiti oli ylpeä tyttärestään xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti