sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Juhlia juhlien perään

(Kuvan ruusu ei liity alla mainittaviin juhliin, ruusu 12.5.2011)
En ole kerinnyt istua koneen ääreen päivittämään tätä.
Perjantaina olin työkavereiden kanssa keilaamassa ja ravintolassa syömässä, vietimme tyky-päivää :) Pääsin keilauksessa omiin ennätyksiinkin, jee <3 Huomenna pitäisi poikaystävän, ja toisen ystäväpariskunnan kanssa mennä keilaamaan, meillä kun on poikkiksen kanssa huomenna synttärit, ja samoin toisellakin pariskunnalla tässä kuussa molemmilla.

Perjantaina tein sitten ylioppilaslahjoiksi korviksia ja käärin yksittäisiä ruusuja sellofaaniin ja pakkasin myös poikaystävän baarisetin, cocktail -kirjan ja shottilasit sellofaaniin. Voi sellofaani sentään...
Lauantaina lähdin puoli kymmeneksi koulun juhlaan katsomaan kuinka rehtori julistaa murustani ja muutamista muista ystävistäni ylioppilaita <3 Päivä menikin poikkiksen juhlissa, ilta/yö omissa ja parhaan ystävän synttäreitä juhlien. Kahden aikaan yöllä olin kotona, voin sanoa, että päässä pyöri ihan mallikkaasti ja olo oli sellainen etten juo mitään hetkeen.

Tänään, sunnuntaina, kun sain itseni sängystä ylös yhdeltätoista tarkistin tämän päivän juhlittavat ja suuntasin parinkymmenen kilometrin päähän aikoihin juhliin, sitten keskustaan takaisin, jossa kävin parit juhlat :)
Vikassa paikassa vain iski päänsärky :( En ollut ihan kaikkein edustavin enää kuuden aikaan illalla.
Kotiin päästyäni söin äidin leipomia perunarieskoja ja nukuin pari tuntia, päänsärkykin talttui!

Juhlat ovat kivoja, mutta ne vievät yllättävästi voimia O.O
Miten jaksoin viime vuonna omissa ylppäreissä :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti