sunnuntai 14. elokuuta 2011

"Eteen päin" sanoi kukkakärpänen hunajassa

Vaikka ei yrittäisikään erityisemmin, niin elämä voi tuntua ikävältä ja hankalalta.
Eikä tuo erokaan nyt niin kivalta vieläkään tunnu, vaikka sinkkuna saakin tehdä sitä sun tätä miettimättä toisen menoja ja yhteistä aikaa. Mutta kyllä sitä aika mieluusti silti olisi yhessä sen toisen kanssa ja kattois leffaa tai kävisi keilaamassa tai pelaisi jotain. Elämä on kyl oikeesti tylsää ja tyhmää välillä.
Kuulostan varmaan ihan päiväkoti-ikäiseltä kakaralta, joka ei saanut jäätelöä ennen ruokaa, mutta silti.
Ei vaan mene aina nallekarkit tasan, vaan niitä voi olla parittomiakin määriä pussissa.
Viikonloputkin tuntuu tyhjiltä, kun ei ole mitään toisen kanssa suunniteltua. Varsinkin, jos ystävilläkin sattuu olemaan omia menoja perheen tai omien kultiensa kanssa. Ei, en ole katkera....
no vähän saatan olla... mutta joo. Ihan höh. Tiesittekö, että toisesta minkälaisen unen näkeminen tahansa ei auta yhtään eteen päin -.-
Sellanen univalikoima olis siisti, haluaako jännitystä, draamaa, komediaa, romantiikkaa.... sais illalla aina valita, että mitä genrejä saa esiintyä.
Viime yönä näin unta ahistelijasta, joka pääsi mun perässä kotiin ja äkkiä paikalla oli toinenkin hullu. Ei ollu yhtään kiva uni. Sitten vielä tuon heräämisen jälkeen sain uudestana unta, ja näin siinä minut exäni kanssa. Olimme hänen sukulaisen luona ja meidän piti pitää puhe yhteisestä tulevaisuudesta. Livahdimme jotenkin paikalta ja säksätin hänelle, kun ei ollut kertonut meidän erosta. Sitten ajoimme jollakin amerikan moottoritiellä ja nopeusrajoituskyltissä luki vain "High Speed", ajoin kolmeasataa ja törmäsin johonkin niin että auto kaarsi pitkään ilmassa. Sitten heräsin.
Olipa tooooosi kivat unet joo.
Hiphei. Ehkäpä ensi yö olis parempi tai sitn en mene nukkumaan huomen iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti