sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Väsytysmaximus

Hakkaan mielikuvassani päätäni pöytään väsyneenä. Kuka käski jättää ruotsin tehtävät viimeiselle illalla. Höm. Tässä pitäisi vain kirjoittaa 100-150 sanaa aine itsestään. Siinä pitäisi käyttää tiettyjä sanoja, ihan helppo sausage, mut äh. Väsyttää ihan kamalasti. Mulla oli eilen Super S kylässä ja illalla tuli vielä kauempaa toinen loisto S yöksi. Super S lähti kuuden jäljestä kotia ja me alettiin tekemään tortilloja, voi nam oli hyvä pitkästä aikaa. Juotiin pari siideriä ja katsottiin The Wolfman, kumpikaan meistä ei ymmärtänyt mitään siitä (voi jihtua siitä, että me vaan puhuttiin koko leffa ja sivusilmällä seurattiin sitä) Sen jälkeen katsottiin Leijonakuningas ja juotiin lasilliset punaviiniä. Joo, Leijonakuningas ja punaviini, absurdia? Ei kai :D
Mentiin nukkumaan joskus kolmen aikaan, eli silloin kun kelloja piti kääntää. Senkin takia vissiin rytmi ihan sekaisin. Saatoin S:n linkulle äken ja ajattelin tehdä ruotsin tehtäviä. Jag älskär svenksa språk tai jotain sinne suuntaan. Koulupaperit ja kaikki on kyllä auki tuos vieressä. Kylmä kohta tartun niihin..
Ihan kohta. Jospa ensin otan päikkärit ja nään jotain sekoa unta.
Lumo uurastaa tällä hetkellä, sekin tuntuu oelvan ajasta sekaisin. Se järsii pahvilaatikkoa, kait se yrittää syödä itsensä läpi siitä.
En tiedä olenko menossa käymään kotipaikkakunnallakaan milloin lie. Odotan vain, että opiskelija saa rahaa, jotta tässä voi mitään tehä ja maksaa. 
Mutta arvatkaa mitä? Mun kämppä on siisti, siivosin tän eilen :) Tyytyväisenä katson eteiseen, kun siellä ei ole mitään matkakasseja tai lehtikasoja menossa minnekään. Eiköhän niitä taas ensi viikolla tule, kun tulee kaikki halpaketjujen mainokset ja paikallislehdet.

Jos heittäis sängylle maate ja ottais kirjan käteen... Kunpa joku keittäis kahvia. Ihan höh, kun ei ole ketään ketä käskyttää täällä keittämään kahvia tai viemään oskat tai pyytää tekemään ruokaa.
Muistakaa tänään muuten FST:ltä Colorado Avenue :) Itse ajattelin sen pitkästä aikaa katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti