keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Pakkanen!

Päivät ne vaan etenee nopeammin kuin sekuntit kellossa. Nyt on jo keskiviikko ilta, ja viikko puolessa välissä. Päivän paras asia: mittarissa on pakkasta! Siis ihanaa, oikeasti! Aamulla oli todella kaunis auringonnousu ja heinät ihan kuurassa.
Toissapäivänä olin kokkikerhoa vetämässä ja lapset olivat levottomia. Ei meinannut kääretortun ohjeistus mennä tajuntaan asti, mutta askel kerrallaan ja paria koko ajan auttaen saatiin kaikki tehtyä kääretortut -tai keksit, minä kyllä yritin torttua kääriä, mutta ei siitä sen enempää.
Siinä menikin maanantai. Yritin tehdä silloin nopeasti makaronilaatikon, mutta siitä tuli lähinnä munamaidon pesemistä leikkuulaudalta...

Koulussa ollaan mietitty nuorten hengailua ja onko väärin, jos nuoret hengaavatkin julkisilla tai puolijulkisilla paikoilla?

Jokaisella oma mielipide asiaan, mutta tulevana ypenä olen sitä mieltä, että asiat voisivat olla pahemminkin ja hengailu siellä täällä on ok -jos siitä ei aiheudu _todellista_ häirintää. Melu ja roskaus eivät ole sopivia syitä syrjintään.

Huomenna pääsen käymään kotiseudullakin, ihan mukavaa kun isä tulee hakemaan luultavasti veljeni kanssa. Sain postissa tänään Dragon age originsin tietokoneelle. Kyllä, olen pelannut sitä ps3:lla ja nyt on ärsyttänyt, kun pleikkari on veljellä enkä pääse pelaamaan sitä. Eli opettelen tietokoneella pelaamisen ihmeellisen maailman :D Mitähän tästäkin tulee... En ole paljon mitään tietokoneella pelannut -Simssiä ei lasketam kun se toimii lähinnä hiiren klikkauksin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti