keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Unet ovat heijastuksia elämästä?

Näin taas mielenkiintoista unta.
Siinä oli kaksi eri tapahtumapaikkaa. Ensimmäisessä huomasin olevani siipirataslaivalla kotikaupunkini satamassa, laiva lähti liikkeelle mutta itselläni ei ollutkaan mukava olo matkasta. Ystäväni jäivät rannalle odottamaan. Sitten ilmeisesti laiiva oli vaihtunut toimistoon jossa istuin sohvalla jonkun politiikon näköisen miehen kanssa. Mies alkoi tenttaamaan minulta työhöni liittyviä asioita ja meni jo henkilökohtaisiin asioihini joihin en suostunut vastaamaan. Mies kimpaantui tästä ja otti pari-kolme eri väristä tussia ja alkoi tökkimään niillä mun vasenta kättä. Sain itseni irti ja juoksin ulos. Toimistossa istui pöydän ääressä nainen joka vain nauroi miehen teolle. Olen lukenut värien tarkoittavan eri asioita unessa, ja tussien värit olivat punainen, sininen, vihreä ja musta. Nyt kun luin Hedelmäpuusta unien selityksiä, värit ovat ihan ristiriidassa:
 
Vihreä: Unessa vihreä väri symboloi terveyttä, paranemista, hyvinvointia, onnea, kasvua ja kehitystä. Vain myrkynvihreällä on kielteinen merkitys, se varoittaa kateudesta

Sininen: Vertauskuva henkisyydelle, hengellisyydelle, sielulle ja sisäiselle voimalle. Sininen symboloi myös tyyneyttä, tasapainoa ja mielenrauhaa.  

Musta: Mustia tunteita, synkkyyttä, surua, masennusta, pelkoa. Jos unennäkijä näkee jonkun läheisensä mustissa, tulee tämä ihminen tuottamaan unennäkijälle mielipahaa.

Punainen: Voimakkaiden tunteiden väri, vahvuutta, intohimoa, rohkeutta ja toimintaa. Punainen symboloi verta, rakkautta mutta myös vihaa. Punaisessa ei liene mitään kevyttä, vaan sen tuomat merkitykset ovat alkukantaisen voimakkaita.

(www.hedelmapuu.com)

Eli mun henkisyys paranee mutta samalla se masentaa mun toimiessa vahvasti tai rakkaudessa? Ken tietää :D

Mutta noita on aina mielenkiintoinen yrittää ymmärtää :DNiin näin tosiaan toisenkin unen pätkän.

Siinä olin perheeni kanssa asuinalueeni päätiellä, jolta pääsee kääntymään kotitielleni. Oli talvi ja lunta oli todella todella paljon, autoa piti työntää, jotta pääsisimme eteenpäin.
Vastaan tuli auto joka heitti meidän kohdalla katolleen ojaan. Menimme auttamaan miestä, joka oli päätyny autostaan penkan päälle. Lähdin isän kanssa edeltä kioskille, jossa oli hernekeitto tarjoilu. Se oli joku SPR:n tempaus, joka yleensäkin on torilla. Matkaa oli noin kilometrin verran (tarkoittaa unessa päämäärän saavuttamista..) ja ohitsemme käveli kirkkoherra, joka heitti että joko olen oman osani tehnyt päivästä.
Pääsimme kioskille, ja näin kun isä maksoi hernekeiton kahdella kymmenen euron setelillä (seteli unessa tarkoittaa jotain hyvää) Isä siis maksoi koko perheen annokset.


Mietin tässä, että tarkoittaako nuo mahdollisia pääsykokeita, joihin olen toivonmukaan saamassa kutsua, että pääsisin yrittämään taas kouluun. Syksyn koulupaikka jäi saamatta.

Postia odotellen: Speranza.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti