maanantai 28. maaliskuuta 2011

On tämäkin yhteiskunta, kun möröt saavat syödä kenet haluavat.

Alkuun sopii hyvin otsikoksi Tove Janssonin teksti. En tiedä mistä muumista, mutta Muumipappa viisauden on suustaan päästänyt;
Koiranpennusta on sitten pelottavaa katsoa telkkaa, Rex kun todellakin katsoo sitä.
Pikkukakkosessa oli pöllön matkimista ja Rex aloitti kamalan haukkumisen, mikä jatkui ja jatkui muutaman minuutin. Tv-möröt syövät pienet hauvat >:p
Niin, meillä katotaan välillä Pikkukakkosta koko perheenä :) "..jotta Rex saa kattoa telkkaa.." :D Mut hei, sieltä tulee aivan ihania lastenohjelmia! Ja sitten tiedän mistä lapset puhuvat =)

Muumista muutenkin, kuulin, että Tokmannilla on tarjouksessa Muurlan Muumilasit, siis ne ikkunakoristeet :D
Totta kai pyysin heti tarjouksesta vinkkaavaa ostamaan mullekin sieltä kun hintaa kappaleelta vaan 5€ !!! Toivottavasti niitä vielä on huomenna :)

Tilasin eilen cdon.comista leffoja: Slummien miljonääri, Planeetta 51, Prinsessa ja Sammakko sekä Spiderwickinkronikat. Kyllä lähes kaikki sallittu lapsille :D Ainuttakaan noista en ole nähnyt ja kaikki olivat tarjouksessa, en siis voinut vastustaa kiusausta 8) Home enteriin liittymistä ajattelin, mutta saa nähdä nyt :)

Hyrh kun menee kylmiä väristyksiä. Mut hei, sain tänään sen kauan kaipaamani hartiaväännön <3 On omat kullat vaan ihania <3 tai tää mun yksilö varsin :) -vaikka se painanta sattukin ihan törkeesti, en ees tienny olevani jumissa lapaluiden sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti