keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ryhdistäydyn!

Tänään tuli ykskaks olo, että pakko kirjoittaa. Mutta mitä ja minne, sitten tajusin että tämä blogi on kokonaan arjen keskellä jäänyt kehän ulkopuolelle :o
Nyt siis oikeasti ryhdistäydyn <3 Varsinkin kun tällä oikeastikin on lukijoita :) Kiitos siitä.

Aivan ihanaa on se, että tänään jatkuu Greyn anatomia, siis mun keskiviikot vaan tuntuu keskiviikoilta jälleen! Ilman Greyn sisarusten miessuhteita ja uusia lesbopareja keskiviikkoni eivät tunnu juuri miltään -paitsi että voi sano ylihuomenna olevan perjantai.



Tänään kun pyöräilin töistä kotiin, oli niin kova tuuli, että se oikeasti pysäytti vauhtini. Jouduin hyppäämään pyörän selästä ja jäädä odottamaan puuskan ohi menemistä. Alkoi soimaan päässä Nellin Pidä musta kii -biisi, taidan linkittää sen tähän seuraavaksi: http://www.youtube.com/watch?v=AHbtwBmszpw
En muistanukaan kuinka ihana biisi tuo on <3
Tunnen itseni tänään tuollaiseksi pieneksi tytöksi, jonka voi suuri asia viedä kauaskin. Ja se tuuli varsinkin.

Tuolla meidän hauvan kuvalla ei ole sen suurempaa merkitystä :) Mut yritin kuvata tota tuon männynoksan näkökulmasta, Rex etsi juuri tuota oksan pätkää ja pystyin kuvittelemaan neulasten yläpuolelle puhekuplan: hähää, me ollaankin täällä, ootko vähän hölmö.
Mut ei aina voi kaikkea huomata, emmehän mekään aina näe sitä oleellisinta tai ilmeistä asiaa :)

1 kommentti:

  1. Hihii, ihanan leppoisaa tekstiä. Sait minut hymmyylemään. Ja kyllä, tuo kappale on ihana, vaikka onkin erittäin kulutettu yläaste aikoina. ;)

    -Sohvi

    VastaaPoista