maanantai 9. toukokuuta 2011

Vapaapäivä

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, voiko mukavampaa vapaapäivän aamua olla?
Jipii, tänne on tullu uusia lukijoita, antoisia lukuhetkiä ja tervetuloa seuraamaan yhden ihmisen elämää eläinten kanssa :)
Kommenttiakin olisi välillä aina kiva saada, jos viitsitte välillä joskus jotain sanoa :)

Mulla on nyt siis lomaviikko, tänään vaihtovapaa ja neljä seuraavaa on vuosilomapäiviä, kyllä työssä käyminen on kivaa :p
Näin jo painajaista töistä :D Multa yksi työntekijä kysyi, että pääsenkö torstaina töihin iltapäiväksi. Eeeeei, en halunnut mennä koska torstai on mun ja poikakaverin vuosipäivä <3 Ja siksikin valitsin tälle viikolle lomapäivät ettei sitten tule tuollaisia kysymyksiä :p En muista meninkö torstaina töihin unessa, mutta se on aika selvää että tänä torstaina en ole töissä vaan mahdollisesti syömässä ulkona.
Eiks teidän mielestä ois kivaa, jos sais piknikin ulos? Musta ainakin olisi :)

Tänä aamuna on vain mieli tehnyt koko ajan paijata Rexiä, se on niin ylisuloinen <3 Varsin silloin kun toinen on rauhassa ja nätisti. Ei lutusempaa ole olemassakaan. Eppuakin sai paijata, mutta vain sen omasta suostumuksesta ja niitä ei ollut usein :/ Nyt jos on vähäänkään halipulaa saa hyökätä Rexin kaulaan kiinni ja pitää sitä halauksessa puolipäivää ilman, että se vauhkoontuu tai ärähtää.
Mun pitäisi siivota Lumon terraario. SE näköjään tykkäsi mustikkajugurtista.
Laitoin sille eilen mustikkajugurttia, kauraryynejä ja rusinoita ja sekoitin, päälle pilkoin vielä omenaa. Koskaan ei jää tuollainen annos syömättä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti