keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kummitteleva imuri

Se mun tietokone, se sitten on ihan finito kovalevyn osalta... Tai siis, on mahdollista saada tiedostot pelastettua, mutta muuten siihen pitäisi vaihtaa kovalevy uusiksi, eli ostan uuden tietokoneen. Jipii.
Eilen kaveri paini koneen kanssa useamman tunnin, ja tänään taas jossain vaiheessa, jos on keksinyt asiaan jotain ratkaisua. Onneksi on veljen kone ^^
Olen yrittänyt tänään pakata tavaroita, siis miten se tehdään?
Mä en tajua, mitä pitäisi pakata ensin, mitkä ovat niitä tähdellisiä asioita? Astiat on, no lakanat ja pyhkeet olis ihan hyvä. Mutta kun muutan ensin pariksi päivää siskon mummolaan ennen kuin pääsen omaan asuntoon.
Äiti sitten tuo mulle joitakin muuttolaatikoita ja viikonloppuna sitten viedään sänky ja pöytä ja tällaiset asiat sinne. Olis ollu kiva. jos olisin omistanut tietokoneen omassa kämpässä, että olisin tänne voinut muuttotunnelmat kirjoittaa... No mutta ei niin ei.

Meillä sattui jotain kummaa äsken, en tiedä oliko Rex asialla vai joku muu kun yhtäkkiä imuri käynnistyi itestään :D Äiti oli jättänyt sen olohuoneeseen ja lähtenyt kaupalle, äkkiä alkoi imuri hurisemaan.
Menin katsomaan mitä tapahtuu ja Rex istuu ihan hassusti varuillaan korvat viistossa takana ja tuijottaa ovelle ... Orava varmaan käynyt imurin käynnistämässä :D Tai muu peikko ... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti