torstai 27. lokakuuta 2011

Taivaallista jalkapalloa pirujen kanssa

Tänään oli ihan mahtipäivä koulussa. Perinteinen kampuspäivä, ohjelmassa oli tutoreiden ohjelmaa, pitsaa ja opettajia vastaan jalkapallo-ottelu.
Teema oli oppilailla enkelit ja opettajilla pirut, me enkelimäiset ykköset hävittiin noille pirulaisille. Mutta ei se mitään! Hauskaa oli silti ja yhdessä tekeminen olikin se pääasia päivässä. Koin vain tunteen, että meidän kampus on loistava, sen henkilökunta on mahtavaa ja yhdessä me tehdään siitä jotakin todella fantastista.  Tuntuu kuin opettajat olisivat enemmän kavereita kuin opettajia täällä verrattuna lukioon, jossa opettajat lähinnä vain tökkivät liidulla selkään, jos joku tehtävä oli tekemättä. Täällä jutellaan kuulumisia ja ollaan lämpöisempiä mitä lukiossa. Kyllä lukiossakin opettajat olivat hyviä, mutta he olivat enemmän vain opettajanroolissa.
Vähän häiritsi loppupäivästä kasvanut päänsärky :/
Puoletluokasta oli karannut omille teilleen, jäi meidän "aktiivisten"puolikas kampusminiolympialaisiin, ja hyvä päivää sentään kun inhoan tukkihumalaa. Hyi yök, muutenkin särkee päätä niin tosi kiva siinä pyöriä kymmenen kierrosta. Pystyin kylläkin just ja just sen yheksän, mutta eipä väliä kun hävittiin kuitenkin ja mä olin viimeinen :D
Heiteltiin myös hernepusseja saaviin ja hypittiin tasajalkapituutta.

Koulunkäynti on kivaa!
kyl tässä pitäis oikeasti tehä joitakin tehtäviäkin, tutustua nuorisolakiin, ruotsin alkeisiin, ja mihin kaikkeen muuhun :)

Tässä voisi rauhoittaa illan ja siivota ja tiskata (mistä tota tiskiä aina tulee?) ja kattoa Salatut elämät.
Oli muuten ihana Greyn anatomian jakso eilen, voi sitä loppua :,)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti