sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Dan Brown, Greyn anatomia ja hyvä seura :)

Eilen kävin Jyväskylässä perheen kanssa. Arvatkaa mitä!
Sain viho ja viimein ostettua pokkarina Dan Brownin Kadonneen symbolin! Jipiiii, tuota olen odottanut siitä asti kun se suomennettiin =)
Lisäksi sain, tai no, ostin, Greyn anatomian neljännen kauden dvd-boksin <3 14,95€ Citymarketista :) Vihdoin sekin on :p Vielä täytyy odottaa hetken aikaa, että saa nuo kaikki kaudet tuohon hintaan :p

5. kausi oli jo 14.95€ Mutta en viitsinyt käyttää electronia ihan hirveesti, ja noi on sellaisia kivoja "makupaloja" joita tulee ostettua.

Jyväskylästä tullessa nukuin koko ajomatkan. Väsytti ihan törkeästi -en siis ajanut, vaan olin kyydissä. Koska kunnon tyynyä tai nojaa ei ollut, niska kärsi erittäin paljon. Ihan kuin ei olisi valmiiksi jo ollut jumissa....
No, saapahan kulta sitten töitä, kun hieroo mun hartiat <3 :) -Eiksjoo? ;p


Illalla meninkin poikaystävälleni syömään -hartiahierontaa en saanut vielä.
Ruoka oli maittavaa ja seura erinomaista :) Aina on ilo istua alas ja jutella niitänäitä mukavien ihmisten parissa.
Jostain syystä mahassa alkoi tuntua oudolle ja toi päivän syömiset ylös. nam...
Lähdin kotiin sitten sairastamaan, tai lepäämään. Oli muuten inhottava ajaa, kun paleli ihan hirveästi ja lämmitys alkoi tuntumaan vasta lähempänä kotipihaa. Onneksi matkaa on nykysin noin 3 km.

Tänä aamuna olo on muutenkin sekainen kellojen kääntämisestä, mahassa on pysynyt on kaikki, mutta silti on sellainen tunne, ettei söisi ihan hirvesäti mitään.

Eiköhän tämä tästä parane :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti