perjantai 25. maaliskuuta 2011

Outo, hieno bittisitruunapuu

Se tunne, kun haluaa päivittää blogia, mutta netin hieno ja outo maailma heittää kaikkea mahollista tilien yhdistämistä eteen, en tajunnu olevani parissa paikkaa yhtä aikaa sisällä gmail-osoitteellani jolloin tämä ongelma syntyi. Lopulta en tiennyt, että missä olin ja missä en. Sen jälkeen kun on päässyt ihme bittihässäkästä eroon, huomaa olevansa ihan liian väsynyt päivittämään yhtään mitään tämän kummoisempaa.
Jippiiii...
-----

Niitä sitruunoita vois pikkasen jo harventaa tässä -.- No, kyl niitä vähän harvensinkin :) Enää ei ole pelkkää sitruunamehua, ei se ole Lumollekaan terveellistä ;) Lumo muuten raksuttaa jotain, voiko hamsteri raksuttaa ? O.o Tietokoneet raksuttaa kun ne ei meinaa toimia, tai no silloin en yleensä toimii.

- - - - -                                                                                    - - - - - -                                     - - - - - -

Ai hemmetti kun on niska ihan jumissa, niin oikeesti. Päätä särkee silloin ja tällöin, ihan kuin olisi sellanen taltta mikä takoo aina välillä pariin kohtaann. Täytyy huomenna pyytää kunnon hartiahieronta murulta, muutaman minuutin hartioiden vääntö auttoi, mutta ei poistanut vielä isointa betonilohkaretta oikealta puolen.

Ja mikä tämä loppu toteamus on, päädyin kuitenkin hirveästä väsymyksestä huolimatta kirjoittamaan jotain laidasta aitaan ja siitä aidan puuttuvasta lankustakin jotain, minkä kivasti vei koira mennessään kun ei pienestä mahtunu ylisyötetty koira, siinä oli koiralle liikaa makkaraa syötetty, kesällä grillillä suupalojen jatkoksi makkaranpäiden muukin osa.

Ja nyt on liian Pasila tyyliä.. Nukkumaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti