perjantai 20. toukokuuta 2011

Harry Potter uni...

Vau, nyt on perjantai. jihuu. Mitäs sitten?

Näin viime yönä unta Harry Potterin Aarnikotkasta, siis hiinohkasta.
Olin Tylypahkassa ja joku hyökkäsi meidän kimppuumme, meitä oli minun lisäkseni poikaystäväni, ystävä, Ron, Harry, Hermione ja Neville. Meidän piti päästä pois ja äkkiä olimme jossain metsässä aarnikotkan kanssa. Jotkut ihme soturit yrittivät hyökätä mutta pääsimme pakoon. Löysimme ihmeellisen hylätyn navetan keskeltä metsää ja menimme sinne hoitamaan jotenkin loukkaantuneen kotkamme. Jotta se paranisi meidän piti jotain outoa taikajauhetta käsitellä ja vuodattaa sitä sormiemme läpi. Oudointa tässä oli se, että kaikilla piti olla pipo päässä! x)
Poikaystävälläni ei ensin ollut pipoa, mutta kun taikajauhehössötys ei toiminut niin tajusimme hänenkin tarvitsevan pipon. Jossain vaiheessa myös Kalkaros astui sisään ja yritti pilata hoidon hakemalla jotakin meistä takaisin Tylypahkaan, mutta ei tainnut ryhtyä toiminpiteisiin.

Että ööö?

Älkää kysykö miten kotkalle kävi, kelloni soitti juuri siinä kohdassa kun violetteja ja vihreitä savuja nousi jauheistamme....

En ole pitkään aikaan edes lukenut Harry Potteria tai katsonut elokuvia. Mielestäni koko Potter ei ole käynyt vähään aikaan mielessäkään.
Mut ihan siisti uni oli, sai hengata velhojen ja noitien kanssa :DD

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aarnikotka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti