maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappu oli ja meni

Tämänkin vuoden vappu meni jo. Ystävien luona olin poikakaverin kanssa yötä. Eilen kun heräsin, en meinannut päästä sängystä ylös. Oli ihan hirveä päänsärky ja oksetti. Tämä ei johtunut alkoholista! Jos puolikas shottilasillinen saa mun kropan noin sekaisin niin hiphei vaan ja klara vappenia :D En pystynyt syömään mitään ilman vessassa käyntiä, tai juomaan vettäkään. Olin ihan horkassa, tuntui melkein siltä ettei elämä ole enää normaalia koskaan ja että teen kuolemaa katalassa muodossa. Lähdimme Jyväskylästä ajamaan kotiin yhden aikoihin ja nukuin lähes koko matkan. Tajusin vain, että kaarramme liikenneympyrään ja ohitimme rekan. Sitten huomasinkin olevamme kohta jo kotona. Heti kun pääsin sisään juoksin vessaan. Tunsin oikein miten joku yritti väkisin tunkea jotain ylös.
Makasin iltaan asti sängyssä ja nukuin, viiden jälkeen söin pari paahtoleipää siman kanssa. Ihmeen kaupalla ne pysyivät sisällä :p Vaikka olo tuntui ihan toiselta. Sen jälkeen hapankorppukin oli hyvä vatsalle.
Illalla nukkumaan mennessä oli lämpöä 37.1 mutta aamulla oli jo normaali. Tämän päivän olen varuulta toipunut kotona ja ihan syystäkin. Välillä ollu taas huonompi olo, mutta mennyt ohi ja huomenna pääsen taas töihin :)

Lauantaina, vapunaattona, olimme siis Jyväskylässä. Kävimme Amarillossa syömässä ja katsastimme Suomen tivolin! Laitelippu oli 3.5€ Miten onkaan maailma kallis!?
Käytiin me yhdessä laitteessa, sekin pyöri vinosti vaakatasossa ympäri ja sitten istuinosat pyöri varmaan 180" tai jotain... Sen jälkeen kyl jalat täris...
Puhuin jo perjantaina kerholaiselle miten keinuminen on kamalaa :D otin liian kovat vauhit ja hirvitti jo niissä :D
Musta on tullu vanhus, en kestä enää mitään korkealle menevää tai vetkuttavaa...

Lauantai oli siis jees päivä :) <3 Vaikka meinasinkin nukahtaa jo kahentoista aikoihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti