torstai 14. heinäkuuta 2011

Apulanta, Paleface ja Harry Potter

Tänään toimii musiikissa taas Apulanta ja Paleface. Pitkästä aikaa jotain tällaista musiikkia.
Yksi päivä tässä olin kaupassa ja kuulin kun yhden arviolta kuusikymppisen herran puhelin soi, soittoäänenä Helsinki-Shang-La. Ihan vain btw. ^^
Kävin pankissa vaihtamassa kruunuja Ruotsiin ja Tanskaan. Viikon päästä olen tähän aikaan matkalla 4H:n pohjoismaiselle nuortenleirille. Siiistiii :)
Imuroin tänään olohuoneen ja keittiön ja eteisen nurkkia myöten, kun meni hermo karvoihin. Siis koiran karvaa oli ihan törkeesti joka paikassa. Postinkantaja toi aamupäivällä Zooplussalta paketin.
Rex sai furminaattorin, ensiapulaukun ja turvavyön. Furminaattorista tuli heti mun uusi paras ystävä <3
Te, ketkä ette ole kokeilleet furminaattoria, ette tiedä kuinka taivaissa voin olla. Se karsi Rexin pohjavillasta irtokarvan tosi hyvin ja se karvan määrä viiden minuutin "furminoinnin" jälkeen oli sanoinkuvaamaton!
Olin kyllä vetänyt lemmikki karstalla  toissapäivänä Rexistä karvaa mutta sillä ei todellakaan saanut tuollaista tulosta; http://www.zooplus.fi/shop/koirat/trimmaus/kammat_leikkurit/182945
Lumokaan ei jäänyt vaille osinkoa, samassa paketissa tuli puinen ja ihan äänetön juoksupyörä ja mikä parasta, se on sentin pari isompikin mitä edellinen.
Samalla Lumo sai uuden kartanon, marsun kakskerroksisen mökin. Siis kun hamstereille tarkoitetut mökit ovat yleensä aika pieniä ja kun Lumo on sellanen 16-17 cm. pitkä niin mikään kääpiöhamsterin 15 cm. pitkä maja ei sovi.

Nyt pitäis vielä siistiä omaa huonetta... :) Sitten voisikin pitää leffaillan ja katsoa vaikka Harry Potterin kolmannen osan. Ykkösosa katsottiin veljen kanssa tänään, kun lauantaina olen menossa veljen, veljen kaverin, oman kullan ja ihanan ystävän kanssa katsomaan viimeisen Potter elokuvan. Varmaan itken sen lopun kun ne vaan loppuu! Siis ei Harry Potter loppuu O.O :o .Harry Potter music
Tosin J.K.Rowling ei ole kommentoinut Harry Potterin jatkoa...
Olisi toisaalta tyhmää, että Potter saisi jatkoa, mutta ne ketkä ovat lukeneet viimeisen kirjan ja tietävät lopun niin ehkä jotain voisi tulla eri nimellä.
Vähän kuin Replica -sarja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti