perjantai 15. heinäkuuta 2011

Voiko ihanemmin päivä enää alkaa....

Heräsin yöllä puoli kolmen jälkeen ihan kamalaan rapinaan. Ajattelin, että Lumon juoksupyörä ei olekaan ihan niin hiljainen. En kuitenkaan jaksanut tehdä mtään asialle. Aamulla ennen kahdeksaa heräsin taas johonkin ääneen. Tajusin sen tulevan ihan korvan juuresta. Mietin, että seinän välissä olisi hiiriä. Niitä kun aina syksyisin meinaa välikatolle ja seinän väliin mennä. Laitoin hiirikarkottimen töpseliin.
Meni hetki ennen kuin taas kuului rapinaa. Ajattelin, sitten meneväni olohuoneeseen sohvalle jatkamaan unia.
Satuin siinä katsomaan Lumon terraan päin ja huomasin terran olevan auki juuri sen uuden kartanon kohdalta...
Eihän Lumoa ollut terraariossa ja heti selvisi, ettei rapistukset hiiristä johtuneet. Äkkiä vain ovi kiinni ja sängynalus laatikoiden uudelleen organisointi. Siellähän se karkulainen näkyi tutukivan maailmaa. Kerran Lumon sängyn alta pelastaneena tiesin ettei tulisi olemaan helppoa saada hamsteri 120 cm:sen levyisen sängyn alta pois.
Onneksi Lumo juoksi toiseen päähän sänkyä ja on sen verran utelias, että tuli katsomaan mitä kirjahyllyn toisella puolella rapistan ja onneksi Lumo on normaalinkokoinen syrkki, että mahtu kirjahyllyn ja seinän välistä "saalistusvesille". Sitten vain nappasin pienen palleron ja tutkin ettei ole loukannut itseään. Ei ainakaan siltä tuntunut ja syömäänkin meni heti kun terraarioon pääsi. Taisi olla pikkuisella hurja seikkailu ja nälkähän siinä tulee :)

Tämän jälkeen katsoin kelloa ja totesin ettei mua enää edes väsytä. Menin keittiöön aamukahville. Ennen sitä sain kuitenkin siivota Rexin oksennuksen matolta. Oli kuulema yön aikana syönyt kaikki nappulat. Yleensä Rex syö nappulat illalla ennen yhdeksää.

Niih. Mun eläimet <3 Mitähän kalat akvaariossa vielä keksii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti