torstai 18. elokuuta 2011

"Titanic, rautavuori..."

Tänään taas sataa ja sataa ja sataa...
Haluaisin kunnon lenkille juoksemaan, mutta sitten kastuu sukat ja kumisaappaissa on erittäin hankala juosta. möh.
Tein aamupäivällä T:lle hänen kaulakorunsa valmiiksi ja toista ystävää varten Hello Kitty rannekorun :D Siitä tuli tosi IHQ! :D Tai jos vain pitäisin Hello Kitystä itse, niin käyttäisin tuota ranteessa "ooltotaim".

Katsoin viime yönä Jimiltä dokumenttia Titanicista. Oli ihan mielenkiintoinen, tosin se parustui loppuosasta siihen , katkesiko Titanic 1912 miten kahtia ja missä kulmassa.
No pointti oli kuitenkin se, että Titanicin katkeamisen johdosta laiva upposi ilmeisesti nopeammin.
Tiesittekö, että pelastusveneet, joita kapteeni laski mereen olivat puolityhjiä?!
Siis ihan idioottimaista, saatiin siinä sitten turhia kuolemia. Veneisiin piti siis mahtua yhteensä 1000 matkustajaa. Siinäkin oli tullut virhe, kun kaikille matkustajille ei ollukaan paikkaa. No, tuossa tilanteessa minäkin olisin uponnut kapteenina laivan mukana. Ei olisi kunnia kestänyt sitä häpeää, kun olisi myöntänyt pelastusveneisiin mahtuvan vielä enemmänkin porukkaa...
Hyi että, miettikää sitä näkyä aamulla kun aurinko alkoi valaisemaan ja veneiden vierellä kellui vain ruumiita, yäk :(

Joku ystävällinen oli kommentoinut edellistä kirjoitusta. Kiitos siitä siis. Mulle vuokraisäntä sanoi, että asia on ok, takuuvuokraa lukuunottamatta, ja myöhemmin vielä kun varmistui lopullinen muuttopäivä, niin sanoi että tulee itse paikalle silloin antamaan avaimet ja muut asiat kattomaan kuntoon.
Puoltoista viikkoa koulun alkuun :p ja tasan kaksi viikkoa kun pääsen muuttamaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti