torstai 18. elokuuta 2011

Hallitus, leikatkaa hiuksianne

http://www.iltalehti.fi/talous/2011081814223725_ta.shtml

Siis hei ihan oikeasti!
En ole täällä ajankohtaisia asioita ottanut tapetille, mutta nyt vaan ärsyttää niin paljon, että pakko purkaa.
Ihan totta Wahlroos! Eikö riitä, että ihmiset jotka harrastavat, joutuvat joka tapauksessa maksamaan jotain veroa tai muuta lisää, mikä kuitenkin kilahtaa valtion pussiin?
On ihmisiä, jotka menevät julkisilla kulkuvälineillä harrastuksiin, he maksavat kulkemisesta ja nyt varsin kun dieselit yms. ovat korkealla niin hinnatkin nousevat.
Ne ketkä harrastavat jääkiekkoa tai muuta, maksavat ittensä kipeiksi jo valmiiksi siitä harrastuksesta.
Entä kotiäidit, jotka hyvää hyvyyttään käyttävät lapsiaan harrastuksissa ja kustantavat tarvikkeet ja matkat harrastuksiin, pitäisikö heitä verottaa vielä siitä että vain sattuu olemaan vapaata aikaa tehdä hyvää lapselleen?

Vai pitäisikö niitä ihmisiä, jotka eivät niinkään harrasta mitään, verottaa siitä etteivät kuluta itteensä puhki vaan ottavat rennosti sohvalla katsoen leffoja?
Jos hallituksen on pakko leikata jotain, niin leikkaisivat hiuksiaan, jos niitä on -jos ei ole, niin voisivat leikata kavereidensa hiuksia eduskunnassa. Ei olisi niin hiuksia kuumentamassa päänahkaa entistä enemmän...

Joo, minä olen vain "lapsi", joka ei muka ymmärrä mitään maailmasta ja vastaa tällaisella naivilla kirjoituksella uutiseen, jossa isot ja viisaat ihmiset puhuvat "paremmasta" suomesta.
Ei ärsytä ei, mutta kyl mä silti ymmärrän mikä on järjetöntä.

2 kommenttia:

  1. tää on just hyvä kommentti sulta ! Wahlroos on ennenkin päästelly suustaan vaikka mitä ! :D

    VastaaPoista
  2. Siis tässähän on aivan valtaisa tulonlähde valtiolle, riivitään ihmisistä viimesetkin järjenhippeet verottamalla vapaa-aikaa...Sehän on siis ihan turhaa, tuo vapaa-aika, täysin tuottamatonta ja typerää. Mua kiinnostais lähinnä just tää, että miten sitä voisi verottaa...verotetaanko sen perusteella, kuinka hauskaa on, vaiko ehkä kuinka rentoutunut on sen jälkeen? Ja luonnollisesti myös sohvan pohjalla vietetystä ajasta menee lisävero, puhumattakaan auringonotosta...niin että loppujen lopuksi tulee halvemmaksi olla töissä 24/7.

    VastaaPoista