sunnuntai 16. lokakuuta 2011

On häiritsevää, kun...

Aloin taas kerran miettimään leffaa jota kattoisi. On erittäin ärsyttävää, kun ei muista joitakin leffoja onko katsonut ne vai ei. Nyt mietin tätä 23:sen kohdalla. Muistan kyllä katsoneeni 1408n mutta en ole varma tuosta 23sta. Sitten on ärsyttävä alkaa katsomaan leffaa, jonka on nähnyt ja tajuaa muistavansa kokonaan sen.

Hui kauhistus! Säikähdin äsken meidän Rexiä ihan kamalasti! Olin siis ihan rauhassa tässä kirjoittamassa tätä veljen koneella, äkkiä mun vieres onkin joku musta, karvainen ja liikkuva! Rex ei saa tulla meidän tai vanhempien makuuhuoneisiin ja yleensä oven edessä onkin vaneri esteenä, mutta nyt vaneri oli kaatunut ja Rex tuli moikkaamaan meitä ja säikäyttämään mut niin että melkein hyppäsin tässä tuolissa ilmaan.
Aikasemmin säpsähdin kun katsoin tulevien elokuvien trailereita ja katsoin Dream House elokuvan pätkää, jossa yhtäkkiä myös tapahtuu jotain.
ilmeisesti mun ei pidä yksin katsoa mitään jännittävää, missä joku/jokin säikäyttää.
Tai ainakana syödä mitään, mähän tukehdun siihen.

Rex on muuten ollu ihan mahoton, mä olisin koko ajan sen joku purulelu täällä, onpa tosi kiva koira.
Mun hiukset saa tänään tai huomenna uuden värin, jee. Väripaketit on olleet oottamassa pari viikkoa sitä, että joku värjäisi tän tähkäpääletin. Itse en tätä ala värjäämään... Hiukset yltää taas alaselkään, tiedän että niitä pitäis vähän tasata niin näyttäis paremmalta.

Pitäisi mennä lukemaan tenttiin... Suomalainen yhteiskunta on todella mielenkiintoista kirjan muodossa >.<
Mutta haluan lukea opuksen pariin kertaan tässä "syyslomalla" -jota meillä amk-opiskelijoilla ei siis ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti