perjantai 4. marraskuuta 2011

Arjen juhlaa


Hyvä ruoka, kiireettömyys, arjen juhla, mitä vielä?
Kuulostaa ihan loistavalle :) Arjen kiireettömyyden kunniaksi tein tänään kiharat :) Mut arvatkaa vain onko niistä enää mitään jäljellä... No ihan vähän on mutta ei sellaisia söpöjä korkkiruuveja. Höh. En omista vielä mitään muuta kuin kampausainetta, kiiltosuihketta ja hiuslakkaa, ja nää hiukset tarvitsevat kaikkea muuta. Ihanaa, tänään tuli rahaa, olen taas hetken "rikas"opiskelija. Kirjoitin runonkin siitä: http://www.harhakuva.org/view/201775 Käykää lukemassa :)

Ostin kaupasta ruokaa niin, että pitäisi pärjätä puolet viikosta sillä ruokamäärällä. Ei tule ostettua sitten muuta kuin maitoa ja ehkä suklaata...
Turussa on kahen viikon päästä Maata Näkyvissä festarit, aivan ihanaa! Varsinkin kun siellä esiintyy amerikkalainen Skillet <3 KLS. <3 Kaemo <3 HB <3 The Rain <3 ja monia, monia muita :)
Can't wait.

Ulkona on taas ihan hämärää. Onneksi on kynttilöitä -vielä. Tuon noppakynttilän olen polttanut aika loppuun ja tuo violetti paloi keskiviikkona. Tuikkuja menee iltaisin 3-8 kappaletta. Mut ihan tyhmää maksaa sähklaskua valosta, kun kynttilät valaisee yhtä lailla ja luo vielä tunnelmaakin paremmin. Energiayhtiöiden pitäisi ymmärtää, että ulkona pimenee ja valoa tarvitaan, ihan hölmöä siis rahastaa lamppujen palamisesta kun se on aika välttämätöntä jossain vaiheessa.

Eilen koulussa tutustuimme nuorisolakiin ja opettajamme piti ensimmäiset pistarit koko kymmenen vuoden työssäolon aikana... Jihuu, mutta kyl niistä selvis :) Outoa nuorisolaissa on se, että se ei ole velvoittava ja suositeltava. Ehkä siihen tulee selkeys tässä kurssin aikana.
Muutenkin eilinen oli todella ajatusrikas päivä. Katsoimme Valo -elokuvan ja pohdittiin sitä miten se 8 pykälä nuorisolaista toteutui. Kuullaanko nuoria vieläkään tarpeeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti