tiistai 30. elokuuta 2011

Alkanut opiskelu

Nyt on kaksi päivää koulua jo takana.
*huokaus*, ette usko miten voi väsyttää nyt jo vaikkei ole tehnyt muuta kuin istunut :D
Tänään meille on puhunut emäntä, terveydenhoitaja, kirjastoihminen... ketähn muita kaikkia. Tietoa on tullut todella paljon ja aivot ei osaa jättää turhaa tietoa pois kun ei tässä vaiheessa vielä osaa sanoa mikä muu kuin asuntola-asia on tietoa, mikä ei niinkään koski mua.
Mutta koulu on tosi siisti ja mukava paikka! Jeejee, eilen osasin jopa kouluun aamulla ja oikeaan aikaan. Kaikki henkilötietolomakkeet ja muut sellaset tärkeät paperit jäikin sit kotiin... Ei voi mitään.
Ylihuomenna vapautuu oma kämpää <3 Pääsen ehkä toivonmukaan jo ekasta yöstä lähtien nukkumaan siellä. Ainakin toivon, että äiti jaksaa isän kanssa mulle kamppeita heittää sen verran. Olis se kämppä lähempänä kouluakin eikä matka olisi niin yksitoikkoinen, kun kävelytie meneekin ihan ison tien varressa, mutta vaan suoraan, ja suoraan ja suoraan aina koululle asti. Matkaa nyt noin 3,5 km. torstain jälkeen alle  2 km.
Vielä kun oppii kaikki oikoreitit niin olis kiva :D EIköhän niitäkin kerkiä ettimään kun asettuu tänne.

Nyt olo on kuin pikkutytöllä karkkikaupassa, kun kaikkea haluaisi tehdä ja valita ja odottaa jo kaikkea hyvää mitä tulevaisuudessa tulee olemaan, mutta mitään ei oikein vielä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti