keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Plääääääh!

Väsyttää.
En saanut illalla unta, päässä pyöri ajataukset joten kirjoitin päiväkirjaa pari sivua. Loetin kun käsiala alkoi näyttää kamalalta :D
Tänä aamuna olen kerinnyt jo olla hereillä pari tuntia, ilmoitin lehtoreille olevani edelleen kipeä. Noh, nyt alkaa jo löytymään ääntäkin, mutta on kamalaa kun haluaisi laulaa muttei ääni anna :(
Mun juoru katsoo ulos ikkunasta
En muista, että olenko kertonut, mutta inhoan hammaslääkäriä.
Äsken, kun söin herkullisia softcake suklaakeksejä ja join kahvia, puraisin johonkin kovaan :/
Tajusin, että multa lähti takahampaasta paikka! Äää, se on ollut varmaan kaks-kolme vuotta siellä, ja ny se sit irtos. En mitenkään haluais soittaa hammaslääkäriin, mutta kai se on pakko. Se vaan maksaa ja se on epämukavaa, ei siis yhtään kivaa. Taisin kyllä viime viikolla jollekin mainita koulussa, että pitäisi tilata hammaslääkäriin tarkastus aika, pitikin mennä manaamaan. Voi kettu!
Olen yrittänyt ettiä Coldplayn keikalle ennakkolippuja, mutta en ole saanut vielä mistään niitä. Halutaan ystävän kanssa eturiviin pomppimaan :) (ks. Kahvi -merkintä)
Mulla on hirvee fiilis kirjoittaa jotain, mut en vaan keksi mitä! Jotain runoa fiiliksellä lämpö, ystävyys ja rakkaus. Ehkä tässä jotain joskus syntyy. Pitäisi vaan päästä pois täältä kämpästä luontoon kävelemään, niin voisi ajatuksetkin lähteä liikkeelle.
Ei auta ees musiikin kuuntelu tähän inspiksen tulemiseen. Jos menis parvekkeelle ihmettelemään, mut siel on kylmä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti